Vi tilbyder

Flisearbejde

Levering og montering af alle typer fliser. F.eks. til kontor/erhvervsejendomme, lejlighedskomplekser, industrikøkkener, lufthavne, hoteller og offentlige byggerier.

Svømmehaller

Levering og montering af alle typer fliser til svømmehaller. Vi har blandt andet udført flisearbejde i Kalundborg, Øbro, Gladsaxe, Roskilde Badet, Ølstykke, Vestbadet, DGI, Skodsborg svømmehal og Valby Vandkulturhus.

Facadearbejde

Mekanisk ophængte eller limede ventilerede facader med følgende materialer: Granit, marmor, terrakotta, keramiske fliser og klinker. Vi renoverer og restaurerer gamle naturstensfacader og tilbyder også levering og montering af ophængssystemer.

Naturstensarbejde

Vi løser både udvendige og indvendige naturstensopgaver som f.eks. belægninger, køkkenborde, badeværelser m.m. samt specielle opgaver med udførsel af dekorationer og udsmykninger i natursten.

Mosaik

Vi udfører alt i mosaik som f.eks. dekorationer, skulpturer og kunstværker, samt beklædning af gulve og vægge.

Terrazzo

Vi løser både små og store opgaver i terrazzo. I mange forskellige farver og mønstre med og uden dekorationer og meget mere. Mulighederne er utallige.

Rådgivning

Vi rådgiver om materialer, ophængsmetoder, underlag m.m. Natursten kan være skrøbelige, og det er ikke alle materialer, der egner sig til alle formål. Selve lægningsmetoden kan også stille særlige krav til underlaget.